Over ons

BadkamerAnders is een nieuw concept, de naam zegt het al wij zijn anders. En waarom zijn wij anders? Wij zijn de eerste sanitair specialist werkzaam in geheel Nederland met maar een showroom.

Het concept

Door jarenlange ervaring hebben wij voor u een aantal sanitair en tegel pakketten samen gesteld die 80% van de consumentenvraag invult. Doordat onze kosten laag zijn, zijn wij in staat deze pakketten tegen internetprijzen aan te bieden.

Bijkomend voordeel is dat onze adviseurs, die al jaren in het vak zitten, u volledig kunnen begeleiden met de realisatie van uw badkamer. Zij komen bij u thuis, meten de badkamer in, maken een inventarisatie en bespreken met u het budget. Het maken van een 3D tekening en het regelen van een installateur en tegelzetter behoort eveneens tot de werkzaamheden van onze adviseurs. Ook kunnen zij een financiering voor uw badkamer regelen. Klik voor de gunstige voorwaarden op “financiering badkamer”

Kunt u niet slagen met een van onze pakketten dan neemt onze adviseur u mee naar een van de 18 showrooms van Plieger. BadkamerAnders heeft een unieke samenwerking met deze groothandel. De showrooms van Plieger zijn verspreid over het hele land en voorzien van de nieuwste trends op badkamergebied. Op de bij Plieger uitgezochte sanitair producten geeft BadkamerAnders u een hoge korting.

BadkamerAnders is in staat alle sanitair fabrikanten te leveren. Voor onze werkzaamheden brengen wij geen kosten in rekening.

BadkamerAnders is ook het adres voor zzp’ers, installateurs, tegelzetters projectontwikkelaars, aannemers, en vastgoedbezitters.

Bent u geïnteresseerd geraakt in ons concept, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onder ‘’contact’’ vindt u de verantwoordelijke adviseur in uw provincie.

 

Het BadkamerAnders Team

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *